gabsew.blogg.se

Sy, symaksiner, tyg

Spontan tygresa

Publicerad 2016-06-30 11:15:52 i Allmänt,

Igår blev det en spontan tygresa med väninnan P. Vi hamnade i Tygaffärn i Göteborg och tog oss vidare till Skroten i Kinna. Vi åkte för oss nya vägar och så mycket av den svenska naturen och många fina hus. Många skratt, god glass och lite samtal av det allvarligare slaget blev det också.
Ett och annat ställe som vi fått tips om hade semesterstängt vilket leder till att vi får göra en ny resa ganska snart :-)
 
Lite svårt var det att välja och begränsa inköpen.....men vi fick med oss välfyllda kassar och gott humör hem.
Tack P för en härlig resa!
 
 

Så ska vi på dop..

Publicerad 2016-06-22 21:24:29 i Allmänt,

...och då måste vi ha ett fint paket med oss. En rosa prinsesskrona till en liten tjej - bättre kan det inte bli. Det är så härligt att sitta framför maskinen och se hur den "målar" fram en söt krona. Tar med någon liten klänning också, det kan man väl aldrig ha för många av när man är tre månader?
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorit i repris...

Publicerad 2016-06-07 21:12:40 i Allmänt,

...blev det i helgen. Det där med att köpa sista biten på rullen och försöka få ut så mycket som möjligt - det är en fix idé hos mig, Så i lördags när jag skulle köpa en "liten bit" tyg och sy ett par mössor så blev det att jag tog "sistabitenpårullen". Hem och klippte ut mössorna, självklart var jag "tvungen" att få ut så mycket som möjligt. Så till slut blev det två mössor och fem små byxor i storlek 62 och 74. Nu är byxorna överlämnade till ett nyblivet föräldrapar som blev så tacksamma. Nu får jag byta modell och mönster på tyget.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela