gabsew.blogg.se

Sy, symaksiner, tyg

In the hoop - för första gången

Publicerad 2016-04-24 20:40:05 i Allmänt,

Tänk - idag blev det då premiär för att göra ett "in the hoop-projekt" och så kul det var! Så fler "in the hoop" lär det bli framöver. De här kommer från en tysk sida. 
Så olika de blir beroende på vilka tyger man väljer eller om det är med eller utan broderi. 
 

Broderidags igen

Publicerad 2016-04-17 19:58:17 i Allmänt,

Hittade för ett tag sedan broderier till t. ex vinpåsar på Urban threads. Lite strykning återstår, klippa trådar och skölja bort det vattenlösliga underlägget återstår också...det kan jag göra en annan dag. Att se när broderierna "målas fram" av maskinen är som en vuxenmålarbok - så avstressande.  Idag satt jag dock inte hela tiden och tittade.
Vad härligt det är att köra med alla tre maskinerna på en gång, tur att jag inte bytte in min gamla pfaff när jag köpte en ny - hur kunde jag tänka tanken?? När den nya broderar måste jag ju ha någon annan att sy på - det rådet får jag tacka min återförsäljare för! Å så har jag ju min fantastiska overlook också....men varför hälla kaffe över broderiet när jag skulle klippa trådar??
 
 
 
 

Ett år går så fort...

Publicerad 2016-04-10 16:08:41 i Allmänt,

För ett år sedan eller 13 månader sedan fick jag hem min nya pfaff creativ 3.0.
Å det är ju så kul att brodera - å det finns så många fina och roliga broderier som var med i programmet till datorn. Det här är ett som blivit en favorit. Förstår inte hur fort tiden går när man sitter med datorn och letar broderier eller börjar kombinera egna. Helt plötsligt har det försvunnit ett par timmar och det var väl den tiden som jag skulle suttit och sytt??? Ja, ja det ena utesluter inte det andra. Nu byter jag från dator till symaskin...
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela